Hva er hva i jungelen av lokalt eltilsyn, DLE, elsjekk og elkontroll?
EL-SIKKERHET MIDT-NORGE

Hos oss får du elkontroll, det sikreste nivået for dine verdier. 

Vi utfører alltid en grundig elkontroll med en rapport på tilstanden av ditt elanlegg. Kontrollen utføres med termokamera som finner skjulte feil som er umulig å se for det blåtte øye.

Kontrollen er godkjent av forsikringsselskapene og kan resultere i en lavere forsikringspremie. Den er lovpålagt i landbruket og i næringsvirksomhet og tilfredstiller myndighetenes krav til jevnlig elkontroll. Forsikringsselskapene krever slik elkontroll minimum hver 3. år i landbruket, noe som er strengere enn myndighetene.

Flere og flere forsikringsselskap stiller også krav til elkontroll for bolig og hytteeiere ved nytegning av forsikring. 

Kontrollørene i El-Sikkerhet Midt-Norge AS er godkjente av Nemko eller Det Norske Veritas og vi er registrert i DSB elvirksomhetsregister.

Elsjekk

Utføres av hvilket som helst elektrikerfirma og er en enkel kontroll av ditt elektriske anlegg. En slik kontroll er ikke utfyllende og vil ikke gi reduksjoner i forsikring, eller møte myndighetenes krav til elkontroll.

DLE –Det Lokale Eltilsyn.

Foretar stikkprøvekontroller av ditt elektriske anlegg på vegne av Myndighetene. Kontrollen utføres i snitt ca hvert 20. år. Kontrollen gir ikke et utfyllende bilde av tilstanden på elanlegget og tilfredstiller ikke forsikring eller myndighetskravene til gjevnlig elkontroll.

TA KONTAKT MED OSS

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *